Rocket Lawyer ondersteunt ondernemers met gratis juridische informatie

Gratis juridisch advies

Rocket Lawyer, internationaal marktleider in online juridische dienstverlening, heeft vandaag juridische wegwijzers, documenten en brieven gepubliceerd die toegespitst zijn op het coronavirus. Hiermee hebben ondernemers en werkgevers toegang tot deskundig juridisch advies met betrekking tot arbeidsgerelateerde kwesties en essentiële juridische documenten om de pandemie het hoofd te bieden. Juridische teksten en documenten voor de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk en Nederland zijn gratis en momenteel voor iedereen beschikbaar.

Aangezien het coronavirus het dagelijkse leven van miljoenen mensen over de hele wereld blijft ontwrichten, zijn de juridische behoeften van ondernemers groot terwijl de toegang tot rechtshulp nog moeilijker is geworden. Het juridische informatiecentrum van Rocket Lawyer over het coronavirus biedt informatie en documenten om de immense druk en verwarring waarmee ondernemers en particulieren worden geconfronteerd te verlichten en hen te helpen hun problemen op te lossen. Doordat alle relevante juridische informatie en documenten over het virus overzichtelijk op 1 plek staat, is het niet meer nodig om het internet af te struinen op zoek naar naar relevante informatie..

Rocket Lawyer blijft een stijgende vraag zien naar juridische documenten met betrekking tot arbeidsrecht. Zo nam in maart van de ene op de andere week op de website van de dienstverlener het aantal vragen over thuiswerken met 200% toe.

“Dit is een tijd van ongekende uitdagingen: een gezondheidscrisis die een van de grootste economische recessies van onze tijd heeft veroorzaakt. Ik ben er erg trots op hoe onze klanten, onze gemeenschap en ons team op deze moeilijke tijd reageren – met veerkracht, mededogen en hard werken. Het is geweldig om te zien hoe er wordt gezorgd voor de zieken en welke offers mensen brengen, afstand houden en nieuwe diensten creëren om elkaar te helpen. Onze speciale dank gaat uit naar alle zorgmedewerkers die helemaal vooraan staan in deze strijd tegen het virus. Zij zijn de helden van vandaag. Aangezien de overheid grootschalige steun biedt, willen we ook ons steentje bijdragen om ondernemers, gezinnen en particulieren te helpen het hoofd te bieden aan de huidige problemen waarmee we allemaal worden geconfronteerd “, aldus Charley Moore, oprichter en CEO van Rocket Lawyer. “Trouw aan onze missie om juridische dienstverlening betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen, hebben we onze teams gemobiliseerd en gebruikgemaakt van ons platform om snel ons juridisch informatiecentrum over het coronavirus te lanceren. We hopen dat dit de nodige hulp zal bieden aan iedereen die dat nodig heeft.”

Het juridische informatiecentrum over het coronavirus van Rocket Lawyer biedt:
– actuele antwoorden op de meest urgente juridische vragen over het coronavirus
– 150 juridische documenten die je direct online kunt opstellen, delen en ondertekenen (waaronder een thuiswerkprotocol, verzoek om uitstel van betaling, betalingsregeling en levenstestament, enz.)
– duidelijke uitleg en updates over alle overheidsmaatregelen en voorzieningen

Meer informatie: Rocketlawyer.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *