Export Canvas – Breng jouw export ambitie in kaart

export canvas

Het Export Canvas model wordt ingezet voor bedrijven die hun export willen opzetten, hun export willen uitbreiden of die hun bestaande businessmodel moeten aanpassen aan een veranderende markt.

In Nederland is een groot aantal ondernemers druk met exporteren naar diverse landen. En uiteraard is de export van een aantal bedrijven getroffen door de corona crisis. Toch blijken er ook weer nieuwe bedrijven na te denken om te starten met exporteren om zo hun omzet uit te breiden en het moederbedrijf te verstevigen. Speciaal voor deze export bedrijven heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland twee projecten gestart.

1) Begin Met Exporteren – SIB Voucherregeling

Export biedt nieuwe kansen voor je bedrijf. Het kan bovendien leiden tot meer omzet. Met de Starters International Business (SIB) regeling helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Dit traject duurt 12 weken en daarvoor krijg je:

– Persoonlijke & online coaching
– Export Canvas
– 1-op-1 Advies SIB Coach

Normaal gesproken betaal je voor een Export Canvas – SIB Traject € 2.500. Op dit moment kan je € 2.500 subsidie aanvragen waardoor het per saldo € 0 kost.

2. Export Herpositioneren – RVO Kickstartvoucher Regeling

Is jouw export getroffen door de corona uitbraak? En ben je op zoek naar bijvoorbeeld nieuwe verdienmodellen, herstructureren van ketens en logistieke processen of een compleet nieuw internationaal sales- en marketingplan?

Schakel dan een export adviseur in. In drie intensive sessies ga je samen aan de slag met een concrete blauwdruk en een plan van aanpak voor de nieuwe toekomst.

– SESSIE 1) Export Canvas – Intake en analyse huidige situatie
– SESSIE 2) Gewenste Situatie
– SESSIE 3) Roadmap maken voor nieuwe kansen

Aan de hand van de gesprekken, de strategische keuzes en een actieplan, stel je samen met een ervaren Export Canvas Coach binnen een maand een nieuw projectplan op.
Dit traject kost € 3.125 en je ontvangt 80% subsidie ter waarde van € 2.500.

Wil jij één van deze subsidies aanvragen?

Het World Trade Center helpt je namens RVO gratis met het aanvragen van deze subsidie.

Bel 085-4012392 voor een gratis intake.

https://www.exportcanvas.nl

export model canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *